Formand for HK-Ungdoms elevudvalg

image001HK-Klubbens elev Emilie Kamilla Jarskjold Pedersen startede sin uddannelse i Jura og forhandling den 1. september 2014.
Et par måneder senere blev hun ved årets elevkonference valgt ind i HK’s elevudvalg som den første elev fra en af landets regioner nogensinde, og i slutningen af november i år hev hun så formandsposten hjem.
19 årige Emilie er glad for at arbejde i Region Sjælland, ud over Jura og forhandling har hun været i Center for løn og personale, og i øjeblikket sidder hun i Styring og analyse.
– Det er en god arbejdsplads med gode kollegaer, og jeg har lært rigtig meget, udtaler den nyvalgte formand.
Ud over formandsposten i elevudvalget, blev Emilie i år også valgt ind i HK-Ungdoms landsudvalg, som repræsentant for HK Sjælland.
– Jeg blev da helt vildt glad, for jeg synes jo, det er nogle vigtige aktiviteter og kampagner, vi arbejder med.

Emilies baggrund er en HG fra Næstved handelsskole, og når hun er færdigudlært i slutningen af august 2016, håber Emilie, at hun kan blive i Region Sjælland.
Tillykke til Emilie Kamilla Jarskjold Pedersen som er valgt til formand for HK’s elevudvalg, der arbejder for at gøre uddannelsen for elever bedre, kæmper for elevernes rettigheder, og arbejder for at få standardiseret praktikken og målrettet skoleforløbene.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.