Pas på dig selv!

Sikke en tid vi befinder os i. Vi håber at I alle er ved godt mod og at I kan finde jeres ben, at stå på, i den uvante og anderledes situation vi befinder os i.

De fleste i administrationen i Region Sjælland er sent hjem, for at arbejde hjemme. Foreløbig skal vi være hjemme til lige efter påske.
Det er vigtigt, at I følger med på intranettet, da det er her informationerne fra direktionen bliver lagt. I får selvfølgelig også informationer direkte fra jeres ledelser.

Statsministeren laver restriktioner på, hvordan vi må agere og de bliver snævrere og snævrere. Alligevel håber vi, at I alle er ved godt mod.
I kan stadigvæk få fat i jeres tillidsrepræsentant, enten på mail eller telefon.

Ikke alle har hjemmearbejdsplads-muligheder.
Det betyder, at vi må få det bedste ud af de løsninger, vi hver i sær finder på.
Uvante arbejdsstillinger kan være ved køkkenborde, spiseborde og andre ledige steder i hjemmet. Og for nogen vil det være sammen med hjemsendte skolebørn, som også er blevet bedt om, at arbejde hjemme.

I skal passe på jer selv også ved uvante arbejdsstillinger. Derfor skal I husker at holde passende pauser, frokost og eventuelt dyrke lidt hjemmegymnastik. Se YouTube-video til kontortræningsøvelser her

Nedenfor nyttige links, hvor I kan følge med i, hvad der sker:

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.